Horka

Het gevoel van vrijheid en de interactie met de natuur en het buitenleven maakt paardrijden een prachtige sport en bezigheid. De band die blijkt uit de samenwerking tussen mens en paard blijft bijzonder en kan ongelooflijk sterk zijn. Dit gevoel ‘The Natural Feeling’ deelt HORKA met u doormiddel van het aanbod in betaalbare producten van goede kwaliteit.

Het in 1956 opgerichte familiebedrijf HORKA International B.V. is uitgegroeid tot totaalleverancier van ruiter-, paarden-, en stalproducten. Momenteel worden de merken HORKA en RED HORSE wereldwijd verkocht via een uitgebreid dealernetwerk verspreid over meer dan 35 landen.

HORKA streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij veiligheid, ‘elegant design’ en een goede pasvorm voorop staan. Daarnaast wordt er door het HORKA team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden.

HORKA waarborgt hierbij eerlijkheid in handelen en biedt een goede en oprechte service aan richting zijn klanten.

Missie: 
“Het zijn van uw volwaardige totaalleverancier op het gebied van ruiter, paard en stalartikelen, waarbij plezier voor de paardensport voorop staat.”

Visie:
“Het vergroten van (naams-)bekendheid van onze producten binnen de afzetmarkt van de ruitersport over de hele wereld.”