MEK’s blog

Hoi!

Welkom op mijn blog in samenwerking met MEK Paardensport.
Mijn naam is Guusje Jansen, ik ben 17 jaar oud en ik rijd paard. Ik  heb geen eigen paard maar ik rijd 2 paarden bij fok stal T’ Merkste. Samen met mijn vriend en zijn broer rijden wij de wedstrijd paarden en we brengen ze uit op B, L en M niveau. Paard rijden is voor mij echt ontspanning en hobby, het leukste vindt ik Eventing rijden. Daar komen alle belangrijke onderdelen samen in 1 wedstrijd en ben je de hele dag bezig.
Screenshot_20190428_154529_com.instagram.android

Eventing rijden

Eventing rijden hoe begin je nu mee?… Dat ga ik je uit leggen in deze blog! Stel, je bent een beetje uitgekeken op je dressuurproefjes en je wilt graag iets meer uitdaging dan op buitenrit. Dan is Eventing of ook wel SGW genoemd zeker iets voor jou! Foto door: Stefanie van Oostenbrugge (esveofotografie) Wat is […]

De laatste video op het Youtube kanaal van Guusje: