Paardrijcap

Zoek je een nieuwe paardrijcap ?

Mek Paardensport is de specialist als het gaat om het aanschaffen van een nieuwe paardrijcap , maar ook kunnen wij je huidige paardrijcap opknappen als deze nog aan de laatste veiligheidsnorm voldoet. Bij ons kun je je paardrijcap laten bewerken met diverse opties, denk hierbij aan glitters, steentjes, lak (hoogglans/mat), leer, kant etc. Kleine krasjes of andere beschadigingen kunnen wij vaak ook wegwerken zodat je er later niets meer van ziet. Voor meer informatie over het bewerken kun je het contactformulier invullen of contact opnemen via de whatsapp!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe paardrijcap ?

Allereerst moet de paardrijcap natuurlijk voldoen aan de huidige (laatste) veiligheidsnorm. Deze norm wordt om de paar jaar herzien waardoor een cap steeds veiliger wordt. Daarnaast moet een paardrijcap goed zitten, deze mag niet te groot zijn en moet voldoende ventilatie hebben zodat je er ook plezierig mee kunt rijden. Het zou natuurlijk helemaal perfect zijn als je nieuwe paardrijcap er ook nog eens leuk uit ziet! Gelukkig kun je bij ons helemaal met je eigen idee komen, en dan gaan wij kijken of wij dit voor je kunnen realiseren.

Geld besparen door een tweedehands paardrijcap te kopen?

Wil je misschien een tweedehands paardrijcap kopen om zo wat geld te besparen? Wees hiermee erg voorzichtig! Check sowieso als eerste hoe oud de paardrijcap is. Als je de datum niet kunt lezen die in de cap staat, dan weet je ook niet zeker hoe oud de cap is. Hoe ouder de cap, hoe groter de kans dat de cap schade heeft opgelopen en dat de cap niet meer veilig is. De meeste leveranciers raden aan om een paardrijcap elke vijf jaar te vervangen. Je hebt al een nieuwe cap voor onder de 75 euro, dus vraag jezelf af of dit echt de moeite waard is in verband met je eigen veiligheid!