Partners

MEK Paardensport werkt samen met de volgende partners: (klik op de logo’s om naar de website te gaan)

Wil jij zonder twijfels met je paard een buitenrit gaan maken op nieuw terrein? Nooit meer lang zoeken naar een route om te rijden? Niet meer verdwalen? Wil jij alle ruiter routes overzichtelijk op 1 plek kunnen vinden?

Dan zoek jij Paard & Kaart, de ruiter route app die je gewoon moet hebben! 


Wil jij alles weten over paardrijden, tips of ben jij op zoek naar de allerleukste  paardenspullen? Kijk dan zeker op de blog van Paardenblog.eu!


Wil jij ook een geweldige fotoreportage van jouw paard, hond, kat of een ander huisdier? Neem dan zeker een kijkje bij PW-Photographs! PW-Photographs is beschikbaar voor reportages, fotoshoots, bruiloften, evenementen en nog veel meer! Ook voor je eigen logo, flyers of visitekaartjes is PW-Photographs jouw adres! Valt er iets te vieren? Dan heeft PW-Photographs super leuke cadeaubonnen! “Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen”


Ik ben Marlot Karsten eigenaar van Stal de Tuinhoeve.

In 2012 heb ik van mijn grootste passie mijn werk gemaakt en ben ik Stal de Tuinhoeve gestart. Hier train en corrigeer ik paarden op elk niveau, leid jonge paarden op, maak zadelmak, breng ik paarden uit in de dressuursport en op de IBOPS, geef ik les en heb ik altijd enkele fijne paarden voor de verkoop. Ook kunt u mij inschakelen voor het vinden van uw droompaard. Momenteel kom ik uit in het L en ZZ dressuur. Omdat ik meerdere keren hoog geklasseerd ben mag ik in principe elk paard starten tot het Z2 dressuur. Dit is erg prettig zodat ik niet elke keer onderaan de trap weer hoef te beginnen.

We beschikken over een super mooie locatie die voorzien is van alle faciliteiten.
Voor meer uitgebreide informatie kun je kijken op mijn website of facecook pagina.

Website: www.staldetuinhoeve.com
FB: Stal de Tuinhoeve


Tessa Bezemer, 18 jaar en al enkele jaren bezig met fotografie. Ze is in het bezit van een Canon eos 6D met een  50 mm 1.8 en een 70-200 2.8 lens. Dagelijks is zij met haar camera op pad om foto’s te maken.

Een andere grote passie van haar is paardrijden, hier is zij dan ook dagelijks mee bezig en het is dan natuurlijk ook haar meest favoriete onderwerp voor de foto’s. Vele bekende Youtubers hebben voor haar camera gestaan en ook fotografeert zij voor de Hoefslag.


Heb jij een bedrijf en wil jij ook partner worden van MEK Paardensport? Neem dan contact met ons op